Årsager til inkontinens hos mænd

  • Langvarigt pres, der påvirker blæren , hvad der kan være forbundet med overvægt eller en stillesiddende livsstil
  • Blære, eller urinvejene sygdom
  • At tage vanddrivende medicin
  • andropause
  • Kirurgi .

Pas på dig selv!

Da mange dele er ansvarlige for udførelsen af urinsystemet , kan manglen på et af disse elementer påvirke de andres ydeevne. Hvis årsagen til urininkontinens er den sænkede elasticitet af bækkenmusklene, kan deres tilstand forbedres ved at udføre nogle enkle øvelser kaldet Kegel-øvelser .

Specielt for dig har vi forberedt et sæt enkle øvelser, der kan gøres på arbejde, derhjemme eller hvor som helst du tilfældigvis er.

Man kan føle den positive effekt af disse øvelser på relativt kort tid.

Klik her for at gå til øvelserne.

Et stort antal mænd oplever let inkontinens . Hvis du ignorerer problemet, kan let inkontinens blive værre. Vi anbefaler heller ikke at prøve at håndtere urintab med husholdningsmetoder.

Hvis du oplever urininkontinens, tøv ikke – kontakt en læge for at finde ud af, hvad årsagen til dit problem er for at helbrede det. Det sker ofte, at mænd i 50’erne oplever asymptomatisk prostataforstørrelse, og urintab kan være det eneste, der kan antyde, at der er nogle ændringer i den nedre urinvej. Farmakologisk behandling bringer ofte positive resultater, men nogle gange er kirurgi nødvendig.

Lær, hvordan man forbereder sig på besøget hos lægen, og hvorfor det er værd at bruge Seni Man blære kontrolpuder til mænd til at beskytte undertøjet. Du kan også læse om andropause og prostataforstørrelse,  som er de mest almindelige problemer, der forårsager urinstab hos mænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

DanishEnglishGermanPolish
Add to cart