Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Bleerpåabonnement I/S
Ringkøbingvej 33c, st. 2
6800 Varde

CVR: 40979883
Mail: info@kombi24.dk

 1. Betaling

På Kombi24.dk kan du betale med Dankort / mobilepay eller via bankoverførsel
Vi modtager også følgende udenlandske kreditkort: VISA, JCB, American express  og Mastercard.
Hvis du betaler med Dankort eller andre kreditkort, bliver fakturabeløbet trukket på dit kreditkort, når varerne afsendes.
Hvis du overfører pengene direkte til vores konto 9682-1099329 (med bankoverførelse) bliver varerne bestilt, når pengene er gået ind på vores konto.
Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v., eller såfremt du benytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, når Kombi24.dk har modtaget dine returvarer.
Der pålægges gebyr på betalingskortene som dækker de faktiske udgifter til PBS.

2. Priser

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende og vises altid inkl. moms.
Der tages forbehold for: prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

3. Fragt / Fremsendelse
Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Der er fri fragt på alle ordrer over 350 DKK.
Alle varer sendes med GLS.

4. Levering

Vi har en forventet leveringstid på alle vores varer på 2-4 dage.

Der tages forbehold for evt. varer i restordre ved producenten.

(Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00)

Kombi24.dk kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer, fejlleverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen, og kunden har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles, har kunden selv ansvaret for varen, så snart fragtmanden har stillet varen på modtageradressen. Skulle kunden ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil den blive leveret i nærmeste pakkeboks.

5. Modtagelse

Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med bestillingsbekræftelsen.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig til os via info@kombi24.dk

Du skal henvende dig hos os, hvis (1) der er mangler i pakken (2) indholdet er beskadiget.

6. Defekte varer
Kombi24.dk dækker transportomkostninger i forbindelse med fejlleverede varer ved forsendelse via fragtmand. Har du fået en fejlleveret varer opfordrer vi til at man kontakter os. Vi står herefter for rekvirering af fragtmand eller sender betalt postkvittering.
Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare med det samme, når vi har modtaget den fejlleverede vare, medmindre andet er aftalt!
Som hjælp til vores returafdeling, læg venligst en kopi af bestillingsbekræftelsen i kassen sammen med varen.

7. Retur / Fortrydelse

 • 7.1 Skulle du fortryde dit køb, skal du inde for 14 dage meddele Kombi24.dk herom. Senest 14 dage efter fortrydelsen af købet, skal varen være sendt retur. Ved fortrydelse af købet, skal Billig Ventilation ApS informeres herom på følgende mail.: info@Kombi24.dk. i emnefeltet skrives “returvarer”

  § 7.2 Varen skal, for at opretholde fuld værdi, kun være undersøgt i samme omfang, som det normalt ville være tilgængeligt i en fysik butik.
  For produkter hvor emballagen er i fast materiale, papkasse med logo eller print, samt plomberede kasser, gælder følgende.
  At varen anses for værdiforringet, hvis det er taget i brug på nogen måde, samt hvis emballagen er mangelfuld eller unødigt medtaget ved returneringen. Da der ikke kan skaffes ny emballage til produkterne, har emballagen væsentlig værdi for produktet. Det er derfor vigtigt, at der ikke sættes tape eller andre klistermærker direkte på original emballage, der må heller ikke skrives direkte på den originale emballage.

  § 7.3 Hvis du fortryder dit køb, inden du modtager varen, skal du blot nægte modtagelse af varen. Du skal dog være opmærksom på, at returfragten påhviler dig. Denne returfragt er ikke nødvendigvis den samme som du har givet for at få varen sendt til dig.

  § 7.4 Varer, der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse uden forudgående aftale. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand.
  Vores adresse for returnering kan ses nederst på denne side.

  8. Garanti / Reklamationsret

Som forbruger har 24 måneders reklamationsret, medmindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

9. Ejendomsforhold

Kombi24.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud. Retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Esbjerg.

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Kombi24.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.
Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden.

 1. Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Kombi24.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

14. ODR (online klageløsning)

Forbrugeren har nu mulighed for at indgive en klage til ODR, som er en klageløsning fra EU. Klik på linket herunder for at gå til ODR.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

 1. Persondatapolitik

Dine persondata ved afgivet ordre gemmes i 5 år, medmindre du retter henvendelse til Kombi24.dk

Læs mere her: Persondatapolitik

 1. Øvrige informationer

Alle aftaler med Bleerpåabonnemt I/S indgås på dansk.

Returadresse:
Bleerpåabonnement I/S
ATT: Returvarer.
Ølgodvej 91
6800 Varde

CVR: 40979883

 

DanishEnglishGermanPolish
Add to cart